Showconcerten op maat!

Middelgrote – kleine – en intieme theaters, bedrijven/organisaties, verenigingen en instellingen, kunnen voorstellingen, showconcerten en dinershows van Lichtstad Revuetheater boeken.

Onder het motto: ‘It’s showtime folks’! spelen wij een lach en soms een traan op een ieders gezicht. Hierbij laten we u de hectiek van alle dag vergeten en zult u volop genieten!

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06-142 642 34 of stuurt u een mail naar boekingen@lichtstadrevuetheater.nl

Opties

  • In de voorstellingen in theaters laten wij zien wat ons totaal product is. De voorstelling “Quartier Fou” staat het theaterseizoen 2017-2018 op de planken in diverse theaters. zie speellijst/reserveren
  • Bij een showconcert ziet u stukken uit de meest recente shows en voorproefjes van de nieuwe show. Hiermee vermaken wij uw genodigden met een middag of avond met zang, dans en toneel van een hoogstaand niveau.
  • De dinershow is de nieuwste ontwikkeling binnen Lichtstad Revue
    Op bijzondere plekken, en onder het genot van een uitgebreid verrassingsdiner zorgen wij, tussen de gangen door, voor live entertainment. Kleine liedjes, op maat gemaakte sketches, ensemble nummers en dans zijn onderdeel van uw diner!
    Interessant voor een familiefeest, als vriendendiner, als bedrijfsdiner, voor een netwerkdiner enz., enz..

Referenties