Shows

Elke dinsdagavond wordt er gerepeteerd in gemeenschapshuis De Ronde voor showconcerten, theater- en dinnershows . Overal tassen, stoffen, glitters en veren;  kostuums en hoofdtooien worden gepast en accessoires getoond. ‘Never a dull moment’ bij Lichtstad Revue!
Na een warming-up start het. Dansers wervelen voor de spiegels, het ensemble oefent noten,  woorden, danspasjes, mimiek en de toneelspelers testen en toetsen hun teksten.
Choreograaf, muzikaal leider en regisseur halen uit een ieder het beste. Zo dat een productie niet alleen tot leven komt, maar ook kan worden uitgevoerd!

De dinsdagavond wordt ook gebruikt voor vergaderingen van de techniek, de kleding en het productieteam.

Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@lichtstadrevue.nl

Opties

  • In de voorstellingen in theaters laten wij zien wat ons totaal product is. Continu wordt er hard gewerkt door Lichtstad Revuetheater om kwaliteitsvoorstellingen op het toneel te brengen.
  • Bij een showconcert ziet u stukken uit de meest recente shows en voorproefjes van de nieuwe show. Hiermee vermaken wij uw genodigden met een middag of avond met zang, dans en toneel van een hoogstaand niveau.
  • De dinnershow is de nieuwste ontwikkeling binnen Lichtstad Revue
    Op bijzondere plekken, en onder het genot van een uitgebreid verrassingsdiner zorgen wij, tussen de gangen door, voor live entertainment. Kleine liedjes, op maat gemaakte sketches, ensemble nummers en dans zijn onderdeel van uw diner!
    Interessant voor een familiefeest, als vriendendiner, als bedrijfsdiner, voor een netwerkdiner enz., enz..

Benieuwd of we binnenkort weer schitteren? Bekijk dan de agenda

Referenties