Quartier Fou

Ging in première op zaterdag 18 november 2017 in het Parktheater in Eindhoven.

Het verhaal start in een chique landhuis. We vragen ons af wie die vreemde man toch is die zich daar ophoudt. Woont hij daar of is hij op bezoek? En wat doet hij eigenlijk? Hij lijkt eenzaam en in zichzelf gekeerd, maar toch waagt hij zich opeens buiten de deuren van zijn buitenpaleis. We treffen hem in een niet alledaagse stadswijk waar hij op zoek lijkt te zijn naar iets of iemand……

Wie is hij, die man die wij niet kennen? En welke mensen komen op zijn pad, welke ‘avonturen’ staan hem te wachten en hoe gaat hij daar mee om? Lichtstad Revuetheater pakt niet alleen uit met spetterende shownummers uit bijvoorbeeld Beauty and the Beast en Footloose, maar ook met stoere dansnummers van Beyoncé en kleine liedjes die je raken in je hart. Een vurige voorstelling over de eeuwige zoektocht naar liefde en erkenning.

De personages

Reserveren

De kaartverkoop voor de shows en showconcerten verloopt rechtstreeks via de schouwburgen, theaters of culturele centra. Een overzicht van onze voorstellingen, zoals tot op heden bekend, vindt u in onze Speellijst.

Bekijk de speellijst hier.

Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen als groep kaarten reserveren voor een voorstelling door contact op te nemen met:

M +31(0)6 142 642 34
E boekingen@lichtstadrevuetheater.nl

Recensies

“Wij vonden het het leuke voorstelling. Prachtige kostuums, leuk verhaal, goede herkenbare liedjes, goed gezongen en goed gespeeld. TOPPIE!”

Hennie, Henny, Gerrie
Bron: Parktheater Eindhoven

“We hebben genoten van de voorstelling. En jongens wat een vaart zat daar in precies zoals een goede revue moet zijn…petje af voor de hele crew.”

Ad en Anjo
Bron: Parktheater Eindhoven

“Leuke voorstelling, verhaal wat onduidelijk. Zang, spel en dans was goed, de belichting van het podium en het geluid waren in orde. Het decor is te eenvoudig en kan meer uitgebreid worden. Al met al een leuke voorstelling door amateurs.”

Paul Delissen
Bron: Parktheater Eindhoven

“Zeer mooi enthousiast gespeeld, met afwisselend bekende liedjes Oook was het leuk dat dans toneel muziek werd afgewisseld.”

Corrina Adriaans
Bron: Parktheater Eindhoven