Dinnershow

Nieuw uit de keuken van Lichtstad Revue

19 januari 2019: Een spectaculaire dinnershow in de historische Oliemolen!

Beleef op zaterdag 19 januari 2019 een complete avond uit met vrienden, familie of zakenrelaties tijdens een 6-gangen diner bij de Watermolen van Opwetten te Nuenen. Tussen de gangen door gaat u genieten van een op maat gemaakte show, met zang, dans en toneel. Uitgevoerd door Lichtstad Revue met boa’s, veren, glitter en glamour; alles komt aan bod. Hoe bijzonder is dat!

De show start om half zeven. U wordt ontvangen in de historische Oliemolen waar u in een gezellige setting kunt genieten van een avondvullend programma. Terwijl u met een lekker glaasje wijn, bier of fris naar de voorstelling kijkt, worden er tussen de scènes door 6 overheerlijke gerechten geserveerd.

De kosten voor deze avondvullende show – inclusief een 6-gangen walking-dinner, bier, wijn, fris – zijn € 82,50. Bestel NU uw kaarten!

Een gepersonaliseerde dinnershow?

Entertainment tijdens een heerlijk etentje? Ook dat bieden wij u met Lichtstad Revue.

Op verschillende locaties, zoals restaurants, partycentra kunt u genieten van een op maat gemaakt – en avondvullend showprogramma tijdens een heerlijk diner.
En terwijl de kok voor u de volgende gang voorbereid, treden wij op!

Wilt u meer weten en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met info@lichtstadrevue.nl en wij beantwoorden uw vragen graag!