Artistieke Leiding

Cindy Bell

Cindy Bell is sinds begin 2018 verbonden als regisseur aan Lichtstad Revue.

Ze is een veelzijdige en creatieve persoonlijkheid en thuis in o.a. het theater, waar ze verschillende rollen heeft gespeeld zoals Sultana inHarrie Babba”, Lily Waldorf in “Annie”, Liesbeth List in “Ramses” en Serena Katz in “de Nederlandse Fame”.
Die laatste rol verkreeg ze doordat ze als finaliste eindigde in het Tv-programma “de weg naar Fame”.

Buiten theater en tv heeft ze in de film “30 Milligram” van William Spaaij en Melvin Simons gespeeld en in een korte film “Anders denken” voor het 48 hour project in Amsterdam.

Ze is sinds een aantal jaren verbonden aan opleidingen zoals “Fontys Musicaltheater” Tilburg, “Song and Dance Academie” Zwolle voor resp. liedinterpretatie en repertoire en zangtechniek en interpretatie. Is verder docent zang en regisseerde eindejaar voorstellingen voor de “Song en Dance Academie” Zwolle.

Als regisseur van Lichtstad Revue is ze samen met de leden druk met de voorbereiding van de nieuwe show, die 16 november 2019 haar première zal hebben in het Parktheater. Ze doet dat in nauwe samenwerking met choreograaf Sandra van Tintelen en muzikaal leider Marnix Wetzer.

Terug naar Productieteam